Administratie

DSC01277

Bent u ondernemer en bent u op zoek naar een administratiekantoor dat uw administratie en belastingen tot in de puntjes verzorgt, dan bent u bij Administratiekantoor Kubus Enschede aan het goede adres.

De administratie is voor de meeste ondernemers een noodzakelijk kwaad. Bent u ook liever bezig met uw onderneming dan met de administratie? Wij nemen u graag de administratieve taken uit handen, zodat u vooral kunt blijven doen waar u goed in bent.

 

 

 

Boekhouding

Boekhouding

We kunnen uw boekhouding periodiek verzorgen bij ons op kantoor of, als u dat liever heeft, bij u op de zaak.

Als u uw administratie toch zelf wilt doen, kunnen we u ondersteunen bij het vinden van het juiste boekhoudpakket en bij het inrichten van de administratie.

Zoals u ziet, kunnen wij u op diverse manieren ondersteunen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Jaarcijfers

Jaarcijfers

Afhankelijk van de situatie en uw wensen stellen we een totaal jaarrapport op of alleen een eenvoudige opstelling als bijlage bij de aangifte. Tijdens het vrijblijvende offertegesprek zullen we samen met u de jaarcijfers bespreken en bekijken wat in uw situatie wenselijk is.

 

 

 

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Voor onze klanten, die personeel in dienst hebben, kunnen wij ook de salarisadministratie verzorgen. Wij werken hiervoor samen met Kubus Lonen, onderdeel van de Kubus Coöperatie.