Over ons

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Enschede. Wij zijn aangesloten bij de landelijke Kubus Coöperatie, maar volledig zelfstandig opererend. Bij de Kubus Coöperatie zijn momenteel zo’n 100 kantoren aangesloten. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij binnen de Kubus Coöperatie een beroep doen op Registeraccountants, Accountant-Administratieconsulenten en Register Belasting-adviseurs.

Wij zijn geen doorsnee administratiekantoor. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met u ondernemen!

Ons kantoor is dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. Wij luisteren, denken mee en spreken duidelijke taal in plaats van ingewikkeld vakjargon. Wij zijn ook eerlijk, dus vertellen wij u ook wat u misschien liever niet wilt horen. Wij zijn laagdrempelig en hanteren alleszins redelijke tarieven. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten waarderen vooral de korte lijnen en de persoonlijke benadering.

Wij zijn informeel, proactief en gericht op samen ondernemen. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid en het leveren van kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Niek Tielemans Eigenaar

Ik ben Niek Tielemans en ik ben samen met mijn vrouw Renske sinds februari 2006 eigenaar van Kubus Enschede. Mijn grote voordeel is dat ik beide kanten van de medaille ken. Ik heb ruim 30 jaar ervaring opgedaan in de accountancy en als controller in het bedrijfsleven, maar ik ben bovenal zelf ook ondernemer.

Renske Tielemans Eigenaresse

Ik ben Renske Tielemans en ben samen met mijn man Niek sinds februari 2006 eigenaar van Kubus Enschede. Ik ben sinds 2008 fulltime werkzaam in de zaak. Voordien werkte ik op de afdeling belastingen van de gemeente Enschede.